IT Masters 2016 | Branding

Voor Moongro (voorheen Business Talent Network) heb ik de (re)branding van het evenement IT Masters 2016 gedaan. Dit is een jaarlijks terugkomend 1-daags event met een debat, CTO paneldiscussie, impactvolle breakouts, interviews en netwerkmogelijkheden voor bedrijven en jonge IT-talenten. Het evenement vond plaats op 1 december 2016, waar 14 bedrijven zich presenteerde als impactvolle IT-dienstverleners en op deze dag een inhoudelijk krachtig programma organiseerde.

Het was de bedoeling het IT-gevoel over te brengen in de uitingen. Voor dit evenement heb ik vrijwel alle grafische uitingen ontworpen, namelijk posters, flyers, banners, headers, roll-up banners, het programmaboekje, de goodiebag en de cheque. Enkele impressies zijn hiernaast terug te vinden.

In dit project heb ik nauw samengewerkt met Manouk Sunter, Projectmanager van Moongro. Zij heeft ervoor gezorgd dat het hele evenement georganiseerd werd en alle derde partijen goed werden ingelicht. Goede en duidelijk communicatie was hierbij the key to success.

Terug naar portfolio