Facebook post 1

Blogbanner 1

Blogbanner 2

Facebook post 2

Facebook post 3

Facebook post 4

Simyo | Concepting & ontwerp

Tijdens mijn afstudeerstage bij social media advertising agency A Bigger Circle heb ik in opdracht van Simyo een aantal creatieve concepten voor onder andere blogartikelen en Facebook posts bedacht. Deze heb ik vervolgens mogen ontwerpen.

Hierin was het belangrijk dat het blogartikel eerst goed doorgelezen werd om er een bijpassende afbeelding bij te kunnen ontwerpen.

Facebook post 1
Deze afbeelding was een trigger om mee te doen aan de test tussen 3G en 4G om te kijken welk netwerk het snelst in jouw regio is. Hierbij heb ik een concept bedacht dat twee formule 1 auto's aan het racen zijn tegen elkaar.

Blogbanner 1
Een plaatje dat past bij een blogartikel over Whatsapptips. Veel mensen wisten (of nog steeds weten) niet dat deze functies mogelijk zijn. Dus was het belangrijk dat er in het plaatje visueel uitgelegd werd dat je tekst ook vetgedrukt of cursief kan sturen.

Blogbanner 2
Wanneer poets je je telefoon? Waarschijnlijk zelden, dus deze blog is geschreven als reminder, om dit toch regelmatig te doen. Door je in te schrijven in de nieuwsbrief kon je ook nog kans maken op zo'n hip Simyo poetsdoekje. Deze banner heb ik from scratch gemaakt, ik heb zelf de foto geschoten en deze nabewerkt in de stijl van Simyo.

Facebook post 2
Op 4 mei is er elk jaar dodenherdenking en om stipt 20:00 twee minuten stilte. Dit bericht is op Facebook geplaatst, om zo besef te creëren dat je telefonisch ook stil moet zijn.

Facebook post 3
Deze post heb ik ontwikkeld aan het begin van de zomer om voor meer interactie te zorgen op Facebook. Mensen werden getriggerd om hier hun terrasbuddy te taggen.

Facebook post 4
Tevens een bericht om voor meer interactie te zorgen. Dit is een soort 'Whatsapppuzzel.' Onder dit bericht konden mensen raden wat er in de puzzel staat. Er staat 'Ben jij ook zo blij? Wij wel, want de Lente is begonnen!'

Terug naar portfolio