Blogbanner 1

Blogbanner 2

Blogbanner 3

Blogbanner 4

Facebook post

Telfort | Concepting & ontwerp

Tijdens mijn afstudeerstage bij social media advertising agency A Bigger Circle heb ik in opdracht van Telfort een aantal creatieve concepten voor blogartikelen en Facebook posts bedacht. Deze heb ik vervolgens mogen ontwerpen.

Hierin was het belangrijk dat het blogartikel eerst goed doorgelezen werd om er een bijpassende afbeelding bij te kunnen ontwerpen.

Blogbanner 1
Deze banner heb ik gemaakt bij het artikel 6 tips om de Lente te proeven op je telefoon. Hierin was het concept wat ik bedacht had: het opbloeien van je telefoon. Ik heb diverse varianten gemaakt waarbij bloemen telkens centraal stonden. Hierbij wilde ik dat de bloemen uit de telefoon kwamen.

Blogbanner 2
Deze blog ging over het beheren van je inkomsten en uitgaven. Een soort van 'huishoudboekje', dit was dan ook de eerste opzet die ik had gemaakt. Echter, het artikel ging over een app die dit voor je dit dus er moest iets van een telefoon in terug komen. Toen heb ik een applicatie nagemaakt en deze in een Android telefoon geplaatst.

Blogbanner 3
Je telefoon opschonen, dit is stiekem toch onderdeel van een voorjaarrsschoonmaak. De banner hoorde bij een artikel dat ging over hoe je dit het beste kan aanpakken. Belangrijke kernwoorden voor dit concept waren: overzichtelijk, 'clean' en rustige opmaak. Ik heb ervoor gekozen om allemaal applicaties op kleur te sorteren. Dit zorgt voor overzicht, eenvoud en rust.

Blogbanner 4
Maandelijks licht Telfort in een van haar blogs een zender uit. Zo was ook Medisch Centrum West aan de beurt. Het leuke was om hier de old school TV in terug te laten komen, want het is ook eens leuk om het anders aan te pakken dan gewoon een saaie flatscreen. Vandaar de keuze om voor de klassieke, dikke televisie te gaan. Hierin zijn beelden van de serie verwerkt.

Facebook post
Voor de serie 'Wie is de mol' heb ik een Facebook post ontworpen waarbij mensen, door middel van emoticons, konden voorspellen wie de mol zou zijn.

Terug naar portfolio